2 Mayıs 2011 Pazartesi

JetSMS Toplu SMS Platformu Üstün Özellikleri

Geniş ürün yelpazemiz içerisinde standart olarak sunduğumuz pek çok servis ve hizmet bulunmaktadır. Bunlardan mutlaka biri size tam uygun çözüm olacak.

Kapasite Bu platformu kullanarak, isterseniz bir isterseniz yüz binlerce kişiye aynı anda SMS gönderebilir, Türkiye ve dünyadaki tüm operatör abonelerine ulaşabilirsiniz.

Raporlama Üstün teknolojik altyapısı sayesinde gönderim raporlarınızı saniyeler hızında ve tüm detaylarıyla anında alabilirsiniz.

Akıllı SMS Zaman Ayarı İleri tarihli, zaman ayarlı TOPLU SMS gönderimi yapabilirsiniz.

Kısa Mesaj Başlığı Göndereceğiniz SMS'in Gönderen kısmında Kurum - Şahıs adınız veya istediğiniz bir başlığı kendiniz oluşturabilirsiniz.

Kuruma Özel Çoklu Kullanım Şirketiniz adına birden fazla kullanıcı tanımlayabilirsiniz. Tanımladığınız kullanıcılara istediğiniz farklı kullanım yetkileri ve limitler verebilirsiniz.

Size Özel Çözümler Geniş ürün yelpazesi ve entegre çözümler arasında mutlaka size uygun çözümü bulabilirsiniz. Üstelik, tüm çözümler müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda değiştirilebilir, geliştirilebilir. %100 Müşterileirmizin ihtiyacına göre sistemlerine entegre edilebilir durumdadır. Biotekno, yazılım gücü, şirketinizin ihtiyaçlatını çözmek için her zaman yanınızda olacaktır.

Gerçek Anlı Detaylı Raporlama Üstün teknolojik altyapısı sayesinde gönderim raporlarınızı saniyeler hızında ve tüm detaylarıyla anında alabilirisniz. Raporlarınızı çok detaylı alır, isterseniz grafik olarak görüntületebilirsiniz. Üstelik, raporlarınızı dilediğiniz gibi filitreler ve istediğiniz e.mail hesabınıza yönlendirir, RSS okuyucusu ile raporlarınızı alabilirsiniz.

%100 Türkçe SMS Türkçe alfebede bulunan tüm harfleri kullanarak mesaj yazabilirsiniz. Böylece müşterilerinize iletmek istediğiniz mesajlarda anlamsız kelimelerden kurtulmuş olursunuz. Sadece Türkiye'nin 1 Numaralı SMS platformu olanJetSMS'de bulunan bu servis ile müşterilerinize iletmek istediğiniz her türlü mesajı Türkçe olarak göndereceksiniz.

Uzun SMS Dilerseniz JetSMS Platformunda Uzun Mesaj ile mesaj boyu 612 karakter olabiliyor. 160 karaktere kadar Kısa Mesaj yazabildiğiniz gibi, artık 612 karaktere kadar Uzun Mesaj da yazıp SMS olarak gönderebiliriniz. Üstelik bu servisimizi, gerçek Uzun Mesaj teknolojisi ile veriyoruz. Aboneler, yazdığınız uzun SMS'leri telefonlarında tek 1 SMS olarak görüntüleyecek.

Kısa Mesaj Başlığı Göndereceğiniz SMS'in Gönderen kısmında kurum veya şahıs adınız, telefon numarası veya istediğiniz bir başka başlığı kendiniz için oluşturtabilirsiniz. Mesaj başlığı sayısında bir sınırlama yoktur.

Çoklu Kullanım/Yetki Seviyeleri Şirketiniz adına birden fazla kullanıcı tanımlayabilir, kullancılarınıza istediğiniz farklı kullanım yetkileri verebilirsiniz. Üstelik her kullanıcıya değişik gönderim limitleri vererek kullanıcıların mesaj gönderimlerini kotrol altına alabilirsiniz

Ücretlendirme Gönderilen mesaj adedine bakılmaksızın yalnızca başarılı olarak abonelere ulaştırılan mesajlarınız ücretlendirilir, aboneye ulaşmayan mesajlar için ücret ödemezsiniz. Web programını kullanmak için ayrıca ücret istenmez.

Müşteri Destek Hizmetleri 7/24 Destek Çağrı Merkezimizden her konuda destek alabilirsiniz. 

Kopya SMS özelliği ile  yöneticiler kurumlarından giden SMS’lerin bir kopyasını belirleyecekleri bir numaraya gönderebilirler.

Fatura Stop Yöneticiler, kullanıcıların harcayacakları miktarı belirleyip, limit verebilirler.

Özel yazılım geliştirme ve uygulama hizmeti ile kurumlara 360 derece çözümler

"Mobil İletişim yükselen bir ivme ile gelişim gösteriyor." Siz de müşterilerinizle bir SMS uzaklığında iletişim halinde olmaya ne dersiniz? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder